Komplett løsning for biobanker


Nerliens Meszansky AS (NMAS) tilbyr alt du trenger for å utvide, oppgradere eller starte med biobanking. Vi har satt sammen en produktportefølje av markedsledende leverandører for å kunne være en komplett tilbyder av biobankløsninger. Enten du ønsker å oppbevare prøvene dine i kontrollerte + grader eller fryse prøvene på -80, -150 eller i nitrogen, har vi en løsning for deg. Vårt utvalg gir deg mulighet til fullautomatiserte løsninger eller om du ønsker en manuell biobank.

Komplett løsning for biobanker

komplett leverandør av biobank

Vi i NMAS er lidenskapelig opptatt av å levere de beste løsningene til våre kunder. Derfor har vi nå satt sammen en portefølje som gir deg alt du trenger til din biobank. 

Har du vevsprøver på slide, biopsier i rør, blodprøver, DNA/RNA i rør, celler eller annet biologisk materiale har vi produktene du trenger. 

Behandler du få prøver om gangen og ønsker å pipettere for hånd eller har du et stort antall prøver og vil automatisere dette har vi løsninger for deg. 

Vi har klimaskap, kjøleskap, frysere og store biobanker for millioner av prøver. 

 

NMAS har bransjens største service avdeling som hjelper deg med rask, lokal og personlig service og installasjon. Velg din SLA som passer ditt behov.

 

Våre løsninger for oppbevaring. 

Alt starter med kvaliteten på ditt prøvemateriale. Deretter trenger du et rør til dine prøver og til slutt et trygt sted å oppbevare dette.

Videre er det viktig at du raskt og enkelt finner igjen dine prøver.

 

Håndtering av prøvene

NMAS leverer et bredt utvalg av løsninger for prøve håndtering. Vi fører alt fra håndholdte pipetter til komplette automatiserte løsninger.

Brand leverer etter vår mening de beste håndholdte pipettene på markedet. De er enkle å kalibrere og vedlikeholde.

Brand leverer et bredt utvalg av både manuelle og elektroniske pipetter fra 1-12 kanaler fra microliter til milliliter.

 

Beckman Coulter sine BioMek lar deg automatisere din væskehåndtering og kan skreddersys til ditt behov. 

Kontakt våre produktspesialister for mer informasjon

 

Oppbevaring av prøvene

NMAS er forhandler av kvalitetsrør fra Tyske LVL Technologies. LVL har mer enn 30 års erfaring med automatisert væskehåndtering og lagring av prøvemateriale. 

Alle LVL rør har en unik 2D kode som er lasergravert inn i røret. Rørene kan leveres i SBS racks. Dette gir optimal plassutnyttelse sammenlignet med cryobokser. 

Les mer om fordelene med LVL rør 

 

Lagring av prøver

NMAS leverer et bredt sortiment av oppbevaringsløsninger

Fra Japanske  PHCbi finnes et bredt utvalg av skapfrysere og kistefrysere med temperaturer fra +14ºC til - 150ºC

PHC kan levere doble kompressorer på sine modeller som gjør at de aldri vil feile og at prøvene dine er trygge. PHCbi sine frysere er også kjent for å være blant de mest energieffektive på markedet. 

For mer info om frysere fra PHC last ned katalog her

 

Fra Liconic leverer vi fullautomatiserte lagringsløsninger. Med 30 års erfaring med å utvikle automatiseringsløsninger, er Liconic en av de mest erfarne biobanklevearndørene på markedet. 

Liconic leverer et bredt utvalg av løsninger, størrelser og temperatuerer. 

  • StoreX serien tilbyr lagring fra 44 - 3000 plater i SBS format og har en temperatur spenn fra -20ºC - +200ºC
  • BioLiX! serien er selve kjernen i liconic sin bibankløsning. Med en temperatur spenn fra romtemperatur, -20ºC, -40ºC , -80ºC og -196ºC kan Liconic gi deg en løsning som passer til ditt behov fra 50 000 prøver til mange millioner prøver. 
    Liconic har mer enn 25 års erfaring med å bygge løsninger som er tilpasset kundens behov. Takket være sin unike filosofi er Liconic sine biobanker blant de mest miljøvennlige og energieffektive på markedet. 
  • ComPoundX: Automatisert løsning for pharmakunder som jobber med drug discovery og compound management. Løsningene som er valgt gir høy fleksibilitet.

 

NMAS valgte å samarbeide med Liconic fordi vi mener teknologien og fleksibiliteten gir kundene det beste produktet innen automatisert-biobanking. 

 

Kontakt våre produktsjefer:

 

Reza nour

Produktsjef Liconic, Biomek, LVL

epost: reza.nour@nmas.no

mobil: 469 84 413

 

Claudia Donovan

Produksjef PHCbi,

epost: claudia.emmanuel@nmas.no

mobil: 95151950